Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie zgodnie z przepisem z opakowania.Odcedzamy. Kalafiora oczyszczamy, dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy i osączamy.Cebulę i czosnek obieramy i drobno siekamy.Fileciki anchois kroimy na kawałki ok. 2 cm. Oliwę razem z masłem rozgrzewamy na patelni i szklimy cebulę z czosnkiem. Dodajemy anchois, kalafior i pokrojone pomidory. Chwilę gotujemy. Sos doprawiamy do smaku oregano i solą. Makaron rozkładamy na talerze i polewamy przygotowanym sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do wypróbowania...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ciekawy pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !