Sposób przygotowania

mąkę z solą przesiewamy na stolnice,twaróg przeciskamy przez maszynkę.masło kroimy na dobre kawałki.wszystko razem zagniatamy na gładkie ciasto,zawijamy w złotko i wkładamy na pół godziny do lodówki.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnim mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnim mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !