Sposób przygotowania

Truskawki i porzeczki obrać ze skórki. Rozdrobnić blenderem. Dodać cukier, śmietanę i mleko. Wymieszać.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    czarna porzeczka czy czerwona , ale myślę ze czarna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    oj, przepraszam ;) z czerwonej ;)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pierwszy raz słysze o obieraniu porzeczek i truskawek ze skórki.. rownież brak proporcji, które bylyby bardzo przydatne dla osoby chętnej wykorzystania tego przepisu
  • 3
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    nie dałam proporcji, bo wszystko zależy od tego, ile ma się owoców i ile chce się tego.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    a co? nie obiera się porzeczek z \'ogonków\' ani truskawek? ;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    borgia

    Z szypułek i ogonków tak... ze skórki już nie. Czytamy raczej ze zrozumieniem... A jak to można zrozumieć (kopiuję, żeby błędu nie zrobić ;P): "Truskawki i porzeczki obrać ze skórki".

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !