Sposób przygotowania

Masło ucieramy najlepiej mikserem na małych obrotach do puszystości , dodajemy ser trzykrotnie skręcony i dalej ucieramy. W innej miseczce ucieramy żółtka z cukrem , dodajemy do masy serowej i dalej zmiksować , potem już dodajemy pozostałe składniki, jeszcze miksujemy , potem ubitą kremówkę , białka ubite na sztywno i skórkę . Formę przygotować do pieczenia i pieczemy 60 minut w 180 st, następnie gotowe ciasto przechowywać na noc w lodówce i potem udekorować po swojemu.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Sernik z tego przepisu nie opada i jest prosty jak stół !!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Lubię sernik :) Wypróbuję Twój przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !