Sposób przygotowania

Truskawki myjemy, czyścimy i posypujemy cukrem. Tak pozostawiamy je na jedną noc. Na następny dzień wraz z sokiem przekładam je do słoiczków, dodaję łyżkę żel fixu, mieszam, zakręcam. Wszystkie słoiki chwilę zagotowuję, a potem odkładam w zimne miejsce. Truskawki używam zimą do ciast lub jem prosto ze słoiczka.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Cudnie wyglądają!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Przepis na czasie w sezonie truskawkowym - smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię truskawki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Detaminy

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Detaminy

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !