Sposób przygotowania

Ryż ugotuj w posolonej wodzie. Krewetki opłucz. Filety z karmazyna pokrój na kawałki. Czosnek obierz, posiekaj. Dymki pokrój w plasterki. Pomidory pokrój w cząstki. Kolendrę grubo posiekaj. Ogórek obierz, pokrój w półplasterki.
Na patelni rozgrzej olej, podsmaż czosnek. Dodaj kawałki karmazyna i krewetki. Smaż 2 minuty. Dodaj ryz, pomidory i dymki. Smaż 2 minuty, mieszając. Przypraw sosem rybnym i sosem chili. Pod koniec dodaj półplasterki ogórka i posiekaną kolendrę, wymieszaj.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    to może byc fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !