Sposób przygotowania

1. Plastry szynki posmaruj musztardą, połóż plaster sera, zwiń. Ruloniki owiń folią, włóż na godzinę do lodówki.
2. Z miodu, oliwy, sosu sojowego i soku z cytryny zrób sos, przypraw. Sałatę umyj, porwij na kawałki. Dodaj połowę groszku, porzeczek i sosu, połącz.
3. Ruloniki pokrój na kawałki, ułóż na salaterce, posyp reszta porzeczek i groszkiem, skrop pozostałym sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takich jeszcze nie jadłam ale brzmi zachęcająco i gdybym tylko teraz miała porzeczki....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !