Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, Kroimy tak jak na frytki. Gotujemy w osolonej wodzie do momentu zagotowania. Odlewamy na sitko. Gdy woda odpadnie, układamy na natłuszczonej blasze. Doprawiamy i pieczemy około 20 minut.

Komentarze

  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Wiem,że uważasz,że zdjęcie nie jest ważne, ale je się jednak najpierw oczami, a konkretnie to zdjęcie jest antyreklamą Twojego przepisu.Wybacz szczerość.
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    fakt zdjecie nie jest za piękne ale moje a to tez wazne, zepsoł mi się aparat ostatnio i zdjecie z telefonu a sama wiesz jak wychodza takie zdjecia
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosto, tanio, szybko i smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !