Sposób przygotowania

Pory pokroić w krążki i podsmażyć je na maśle. Gdy już się podsmażą dodać 2 szklanki wody i kostkę rosołową. Całość gotować przez około 15 minut. Ziemniaki obrać, opłukać, pokroić w kostkę i dodać do porów, gotować do momentu, gdy ziemniaki zmiękną. Dodać serki topione. Całość zmiksować przy użyciu blendera, dodać curry, sól i pieprz do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię zupy kremy i czasami jem z grzankami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    muszę kiedyś spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !