Sposób przygotowania

Kapustę opłukać i poszatkować-przełożyć do miski. Rzodkiewki umyć i zetrzeć na dużych oczkach.Truskawki opłukać ,usunąć szypułki i pokroić duże na ćwiartki,a małe na połówki.Listki mięty i melisy opłukać- dodać do kapusty.Wszystkie składniki skropić oliwą ,octem jabłkowym i doprawić do smaku solą,pieprzem i cukrem .Delikatnie wymieszać .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pięknie wygląda
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    idealna do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    piękna, kolorowa i bardzo apetyczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Od jakiegoś czasu tylko takie surówki robię do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !