Sposób przygotowania

Oliwę łączymy z papryką słodką, sosem sojowym, solą i dokładnie mieszamy. Następnie udka dokładnie smarujemy marynatą i posypujemy obficie tymiankiem. Odstawiamy do lodówki na 2-3 godziny. Po tym czasie grillujemy je na rumiano. Zamiast udek można użyć też skrzydełek. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Jakoś jeszcze nie przekonałam się do tymianku. Ale fajnie wygląda.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne; takie chrupiące; przepis super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Interererere<zacięła się> xD Jakbym miała grilla albo patelnię do grillowania, to z pewnością bym wypróbowała, zwłaszcza, że wczoraj kupiłam udka na dzisiejszy obiad :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fajny pomysł na wykorzystanie tymianku... zwłaszcza, że ostatnio bardzo polubiłam tę przyprawę:)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    uwielbiam udka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    WYGLĄDAJĄ ZACHĘCAJĄCO :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Muszę wypróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszności:)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Mam wielką ochotę na tak przygotowane mięsko z grilla.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !