Sposób przygotowania

Gruszki obrać, przepołowić, usunąć gniazda nasienne. Cukier stopić z masłem i wodą. Do tego włożyć gruszki i gotować je ok.3-4 minuty. Po tym czasie wyłączyć gaz, gruszki wyjąć i ułożyć na talerzykach, a do sosu wrzucić pokruszoną czekoladę i rozpuścić ją szybko mieszając, żeby się dobrze wszystko połączyło. Sosem polać gruszki, obłożyć pokrojonymi truskawkami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    zjadłoby się
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale uczta smakowa..
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    deser jak dla mnie idealny,super połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.apetyczne
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Doskonały deser. Mam na niego ogromną ochotę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !