Sposób przygotowania

Mąkę przesiewamy na stolnicę razem z proszkiem do pieczenia i cukrem pudrem. Siekamy z miękkim masłem, dodajemy jajko i rodzynki, zagniatamy ciasto. Zawijamy je w folię spożywczą i wstawiamy do lodówki na 60 minut. Następnie rozwałkowujemy, wykrawamy foremką ciasteczka i pieczemy je w temp. 180 stopni przez około 30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Fajne ciasteczka z rodzynkami, prawie do kawy lub herbatki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    ale apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne ciacha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !