Składniki:
cebula | 1 |
wywar mięsny | 1i1/2 l |
wołowina bez kości | 400 g |
kukurydza | 1 puszka |
ziemniaki | 3 |
marchewka | 2 |
pomidory | 400 g |
cukinia | 1 |
por | 1/2 |
OSTRA PAPRYCZKA | 1 |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
fasola | 1 puszka |
cebula | 1 |
wywar mięsny | 1i1/2 l |
wołowina bez kości | 400 g |
kukurydza | 1 puszka |
ziemniaki | 3 |
marchewka | 2 |
pomidory | 400 g |
cukinia | 1 |
por | 1/2 |
OSTRA PAPRYCZKA | 1 |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
fasola | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: