Sposób przygotowania

Ryż gotujemy z curry i przerzucamy do miski. Dodajemy tuńczyk, pokrojonego w kostkę ananasa, paski papryki pepperoni. Pieczarki kroimy w półplasterki i wrzucamy na rozgrzaną patelnię. Gdy zaczną puszczać soki zalewamy je odrobiną syropu ananas z puszki, solimy i dusimy do odparowania płynu. Na koniec posypujemy zmielonym chili. Takie pieczarki dodajemy do miski z resztą składników, dokładamy majonez i wszystko dokładnie mieszamy. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Podobna sałatka do tej jest jedną z moich ulubionych.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ja też robię z tuńczykiem, ale ta wersja też mi się podoba:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Całkiem ciekawa sałatka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    uwielbiam tune ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !