Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy z cukrem na gładką masę , dodajemy mąkę i pianę ubitą na sztywno ,delikatnie przemieszać potem upiec i pozostawić na blasze aby sobie stygło. W tym czasie robimy galaretkę a potem ją studzimy . Biszkopt smarujemy gotowym kremem , na kremie kładziemy truskawki umyte , na to idzie galaretka i do lodówki wstawiamy do całkowitego zastygnięcia galaretki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszne ciacho:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam takie ciacha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !