Sposób przygotowania

Paluszki kroimy na 7 kawałków każdy, dodajemy kukurydzę oraz ser żółty pokrojony w niewielką kostkę i posiekane jajko ugotowane na twardo. Jeśli chcemy wzbogacić smak sałatki, możemy do niej dodać pokrojonego ananasa z puszki. Czosnek mieszamy z majonezem, a następnie łączymy z sałatką. Całość przyprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Dawno nie robiłam sałatki z surimi - z Twoja propozycja to coś w sam raz dla mnie :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ciekawe połączenie ,muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ale bym zjadła :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !