Sposób przygotowania

Dorsza umyć, pokroić na kawałki i oprószyć Kucharkiem. Rybę ułożyć na patelni, przygotować sos wg. przepisu na opakowaniu i zalać nim dorsza. Dusić pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 20 minut. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł na szybki obiad.
  • 2
    original
    Opublikowano

    piotereq

    dobrre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    lubię taką rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    bardzo dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    smakowity przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wspaniałe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pycha rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ryby smaczne w każdej postaci
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !