Sposób przygotowania

Z białek i cukru ubijamy pianę, dodajemy żółtka, mąkę i orzechy. Masę przekładamy na blaszkę i pieczemy w 180 stopnaich około 50 minut.
Kawę i kakao łączymy zalewamy 3 łyżkami wrzątku. Czekoladę rozpuszczmay na parze i dodjamey do kawy, studzimy. Masło ucieramy z cukrem i razem zorzechami dodajemy do czekolady. Ciasto przekrawamy wzdłuż na 4 częsci. Kaz ponczujemy harbatą i alkoholem, przekładamy masą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    smaczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Połączenie czekolady i orzechów to prawdziwa rozkosz dla podniebienia:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    o tak, zgadzam się :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !