Sposób przygotowania

Brukiew należy dokładnie umyć, następnie obrać ze skórki, zetrzeć na tarce jarzynowej o małych otworami, posolić i odstawić na godzinę. Jabłka umyć, obrać ze skórki, zetrzeć na tarce jarzynowej, wymieszać z brukwią i ze śmietaną. Przyprawić do smaku cukrem i sokiem z cytryny. Posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniała
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniała
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !