Sposób przygotowania

Papryki oczyścić z nasion i umyć.Kapustę drobno poszatkować,posolić i odstawić na 20 minut.Jabłko pokroić w drobną kostkę.Cebulę drobno posiekać.Na patelni rozgrzać oliwę,podsmażyć cebulę,dodać kapustę i jabłko.Wymieszać i chwilę dusić.Kapustę skropić octem winnym i przyprawić solą i pieprzem.Papryki nadziać przygotowanym farszem.Wierzch posypać startym serem.Papryki zapiekać w nagrzanym piekarniku ok.15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tego to ja jeszcze nie próbowałam ,bardzo fajna propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubię faszerowaną paprykę ale dla mnie ten przepis to coś nowego:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Papryka z kapusą ....ciekawe jak smakuje , chyba zrobię
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    niespotykane nadzienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !