Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować sparzyć . Marchewkę jedną i pietruszkę zetrzeć na tartce . Wstawić w niewielkim garnku wodę wrzucić jedną marchewkę , a gdy się zagotuje to wrzucamy 2 kostki i starte warzywa , po 20 minutach sparzoną kapustę , potem koperek , przyprawy do smaku i ziemniaki na końcu. Całość ma się gotować do momentu aż wszystko będzie miękkie.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !