Sposób przygotowania

Aronię posypać cynamonem i cukrem waniliowym,dodać roztłuczone goździki oraz kilka plasterków cytryny ze skórką.Wysypać na głębszą blaszkę do pieczenie.posypać cukrem.Nie mieszać! Wstawić do piekarnika na ok30minut,piec w 180 stopniach,aż się rozpusci cukier.mieszankę zalać rumem,wymieszać i napełnić słoiki.odwrócić dnem do wystudzenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    no, no, ciekawe ! Szczególnie ten rum mnie zainteresował ! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Josef1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    na pewno spróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetne połączenie smaków. Obowiązkowo do wypróbowania.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    te aronie to w takiej słodkiej odsłonie..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !