Sposób przygotowania

1. Jagody przebierz, umyj i osusz. Przełóż do miseczki i zmiksuj na gładką masę.
2. Serek zmiksuj w osobnym naczyniu ze szkl śmietany i połową porcji cukru pudru. Dodaj mus jagodowy, miksuj razem jeszcze ok 3 min. Powstały krem rozłóż do 4 pucharków. Wstaw do lodówki na co najmniej godzinę, aby masa dobrze się schłodziła.
3. Pozostałą śmietanę ubij na sztywno. Wsyp resztę cukru pudru i jeszcze chwilę ubijaj. Schłodzone pucharki wyjmij z lodówki, do każdego włóż po 2 biszkopciki. Deser udekoruj bitą śmietaną oraz owocami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    bajecznie brzmi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna fantazja :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !