Sposób przygotowania

Bułki kroimy na pół, każdą stronę smarujemy musztardą i ketchupem, oraz posypujemy majerankiem.
Mięso mielone doprawiamy przyprawami Prymat: solą, pieprzem i uniwersalną kucharek. Dodajemy do niego bułkę tartą, jajko i formujemy cienkie kotlety, które podsmażamy obustronnie.
Kotlety wkładamy do bułek, nakładamy na nie pokrojoną drobno paprykę, cebulę, plaster ogórka i sera. Całość przykrywamy bułką. Wszystko podpiekamy w piekarniku w 180 stopniach kilka minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    wyglądają smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Kaloryczne ale za to jak smakują :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    aż ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smakowicie wyglądają
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    aż ślinka cieknie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    aż chce się jeść :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    doskonałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    wspaniałe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !