Sposób przygotowania

Do mięsa dodać wyciśnięty czosnek, posiekaną bazylię, przyprawę w płynie, pieprz, suszoną cebulę i kolendrę. Dokładnie wymieszać. Z mięsa formować małe wałeczki, w każdy włożyć patyczek do szaszłyków, docisnąć. Ułożyć na talerzu wysmarowanym olejem, posypać przyprawą do mięs, przykryć folią i odstawić w chłodne miejsce na przynajmniej 1 godzinę. Po tym czasie szaszłyki grillować na rumiano z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo dobre!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    wyglądają rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !