Sposób przygotowania

Biszkopty ukladamy w tortownicy i zalewamy je rozpuszczona margaryna,az do nasaczenia. Kremowke ubijamy z cukrem na sztywna piane, dodajemy smietan fixy i wykladamy na niszkopty. Na wierzchu ukladamy truskawki i posypujemy prazonymi platkami migdalow.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pysznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wspaniały deser! I jak szybko się go robi:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglada apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    rewelacyjny i pyszny torcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !