Sposób przygotowania

Zrobić pastę \"czerwoną\" paprykowo-pomidorową: paprykę mieloną wymieszać z oliwą, dodać pomidory suszone z zalewy oliwnej,sól do smaku,, zmiksować blenderem, pastą dokładnie pokryć każdy plaster karkówki z obu stron, wstawić do lodówki na całą noc. Następnego dnia smażyć na patelni grillowej z obu stron,pod przykryciem, pod koniec jedną stronę posypać koperkiem, w razie czego podlewać wrzącą wodą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super, ale ja bym ją na grillu widziała...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    ale apetycznie wygląda!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    wyglada apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !