Składniki:
selery | 4 sztuki |
mięso pieczone | 40 dag |
ser żółty | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
sos | |
rosół | 2 szklanki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
koperek | 4 łyżki |
selery | 4 sztuki |
mięso pieczone | 40 dag |
ser żółty | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
sos | |
rosół | 2 szklanki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
koperek | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: