Sposób przygotowania

Mięso przyprawić do smaku i wyrobić. uformować małe kulki lub kłaść łyżeczką na rozgrzany tłuszcz i usmażyć. Pieczarki i pora pokroić na plasterki, paprykę w kosteczkę i przesmażyć. Zmieszać wszystkie składniki dodać przecier i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Coś w sam raz dla mnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    Cieszy mnie to :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna potrawka,mniam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna potrawka,mniam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !