Sposób przygotowania

Biszkopt:
Białka ubić na sztywną pianę z cukrem i cukrem waniliowym, dodać żółtka i mąki. Piec 20 min. w temp. 175 stopni
Truskawkowa masa:
Obrane i umyte truskawki (mogą być mrożone) truskawki zmiksować i połączyć z galaretkami rozpuszczonymi w 3/4 szkl. gorącej wody. Wylać na biszkopt.
Biała masa:
Kremówkę ubić na sztywno z cukrem pudrem, dodać żelatynę rozpuszczoną w trochę wody. Wylać na masę truskawkową.
Można posypać startą czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Pyszne musi być to ciacho i jak ładnie wygląda .
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Śuper wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    jest pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    wygląda przepysznie:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    przepyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nie pogardziłabym takim specjałem
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    pycha
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ale apetycznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    sama bym sobie znów zjadła :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !