Sposób przygotowania

Polędwiczki umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem.Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszać.Polędwiczki włożyć do pojemnika,zalać marynatą,tak żeby były obtoczone ze wszystkich stron.Pojemnik przykryć i wożyć do lodówki na całą noc.Polędwiczki wyjąć godzinę przed pieczeniem z lodówki.Rozgrzać patelnię grillową,ułożyć na niej polędwiczki i smażyć ze wszystkich stron.Po obsmażeniu przykryć folią aluminiową i jeszcze smażyć kilka minut na mniejszym ogniu,żeby polędwiczki doszły w środku.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością zjadłabym porcyjkę. Wyglądają bardzo smakowicie.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Delikatne mięsko polędwiczek, dobrze doprawione-musi być dobre.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Delikatne mięsko polędwiczek, dobrze doprawione-musi być dobre.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !