Sposób przygotowania

Żółtka ubić z cukrem na puszystą masę. Wymieszać z jogurtem, skórką startą z pomarańczy, sokiem wyciśniętym z pomarańczy i mąką. Białka ubić z solą na sztywno i delikatnie wymieszać z masą jogurtową. Wlać do foremki i piec 40 minut w temp. 180 C. Wierzch ma się mocno zarumienić.
Smacznego!!!

--> porcja na małą tortownicę lub kwadratową blaszkę

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ależ apetycznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    musi być smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    przepyszne!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !