Sposób przygotowania

Jajka zetrzeć z cukrem i cukrem waniliowym.Następnie dodać 2 szklanki mąki,proszek do pieczenia,olej i wodę.Wszystko dokładnie zmiksować.Ciasto podzielić na dwie nierówne części.Do mniejszej części dodać kisiel cytrynowy,a do drugiej kakao.Ciasta wlać do wysmarowanego masłem i posypanego mąką prodiża.Całość piec ok.40 minut.
Do garnka wrzucić margarynę,dodać 3 łyżki cukru i 2 łyżeczki kakao.Całość rozpuścić.
Wystudzone ciasto polać polewą,posypać wiórkami kokosowymi i startą czekoladą.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pysznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smacznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !