Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć odfiletować.Filety smarować musztardą, ciasno zwijąć w rulonik, spinać końce wykałaczkami i układać w słoju.Zalać olejem, przykryć słój pergaminem.Przechowywać w chłodnym miejscu (do 2 tygodni.)Podawać na półmisku przybrane gałązkami natki pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    Danie na piątek
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    uwielbiam śledzie ale z musztardą nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Uwielbiam śledzie i muszę wypróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wanda5

    uwielbiam takie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !