Sposób przygotowania

Grzyby przebrać,umyć i ugotować,Ugotowane grzyby pociąć w paski.Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na oleju,dodać koncentrat i przyprawy.Wymieszać z grzybami i nakładać do słoiczków.Pasteryzować 20 minut.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a w zimę jak znalazł
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nie może ich zabraknąć w moim domu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    mnie się już niestety kończą:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    uwielbiam grzyby a nie mam z kim pojechać do lasu ....sama się boję....
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    zapasy muszą być :-)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !