Składniki:
herbatniki | 2 op |
truskawki | 30 dag |
galaretki truskawkowe | 2 op |
cukier waniliowy | |
śmietana kremowa 30% | 1 l |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyż |
cukier | 4 łyż |
dżem truskawkowy | |
tabliczka gorzkiej czekolady | |
biszkopty podłużne | 22-24 szt |
herbatniki | 2 op |
truskawki | 30 dag |
galaretki truskawkowe | 2 op |
cukier waniliowy | |
śmietana kremowa 30% | 1 l |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyż |
cukier | 4 łyż |
dżem truskawkowy | |
tabliczka gorzkiej czekolady | |
biszkopty podłużne | 22-24 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: