Sposób przygotowania

Robimy farsz: Ziemniaki obieramy i gotujemy. Cebulę smażymy na brązowy kolor, dodajemy do ziemniaków, dodajemy ser i wszystko mocno ugniatamy lub przepuszczamy przez maszynkę do mielenia mięsa, dodajemy sól i pieprz. Robimy placki : mieszamy jaja, z mąką, odrobiną proszku do pieczenia, solą, olejem i odrobiną wody - mieszamy mikserem. Wlewamy na patelnie teflonową około 3/4 chochelki na 1 placek i smażymy z obu stron. Zawijamy nadzienie w placki i przysmażamy całość razem.

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Ruskie naleśniczki- ekstra pomysł
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !