Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić na kwadraty.W 1/2 części wykroić otworki.Ułożyć po dwa kwadraty jeden na drugim.Posmarować roztrzepanym jajkiem.Przełożyć na blaszkę i piec w nagrzanym piekarniku do 220 st.C ok 12 minut.Z 1/2 litra mleka ugotować budyń i wymieszać z cukrem.Śmietanę ubić i wymieszać z budyniem.Napełnić otwory w ciastkach.Ozdobić rruskawkami.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    słodko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pychotka
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Fajnie jest mieć w rezerwie takie ciasto , bo szybko można coś przygotować
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne i szybkie do zrobienia:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Rewelacyjny przepis na pyszny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny deser, tylko szkoda, że ktoś nie przeczytał dokładnie przepis i dodał takie mylące zdjęcie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo apetyczne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smakowitości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !