Sposób przygotowania

Owoce przebierz, umyj. Z porzeczek usuń szypułki. Jagody i porzeczki razem z cukrem wsyp do rondla. Doprowadź do wrzenia. Mieszając, gotuj na dużym ogniu 10 min. Dżem przełóż do słoiczków, zapasteryzuj.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    znakomity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    dobry na zimę
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Fajna mieszanka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczny taki domowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    rewelacja!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne zapasy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !