Sposób przygotowania

FARSZ:Cukinię obieramy i kroimy w drobną kostkę.Twaróg mielimy i mieszamy z 1/3 jogurtu,cukinią,szczypiorkiem ,koperkiem i pietruszką. Cebule i czosnek siekamy i mieszamy z mięsem i jajkiem.Wszystko doprawiamy.Formujemy małe kotlety a do środka nakładamy po jednej łyżce farszu.Obtaczamy w bułce i przekładamy do naczynia żaroodpornego.Pieczemy 30 min. Przygotowujemy dip do polania: zieleninę mieszamy z resztą jogurtu,doprawiamy pieprzem i solą.Podajemy do upieczonych kotletów.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszniutkie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam cukinię, to coś dla mnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnościa wypróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubimy cukinię
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    fajny pomysł z cukinia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !