Sposób przygotowania

Kapustę opłukać i poszatkować.Przełożyć do garnka i zalać niewielką ilością wody.Dodać pokrojoną cebulę,marchewkę startą na tarce o grubych oczkach .Przyprawić solą i pieprzem.Dusić kilka minut,aż kapusta będzie na wpół miękka.Dodać obrane ze skóry i pokrojone pomidory.Przyprawić cukrem i sokiem z cytryny.Dodać masło i posiekany koperek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    taką kapustkę mogę jeść:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a ja wypróbuje przepis...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    już czekam na młodą kapustkę..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię dania z młodej kapusty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !