Sposób przygotowania

Wodę wlać do garnka, dodać umyty, podzielony na różyczki kalafior i wstawić na ogień. Kiełbaskę pokroić w kostkę dodać do kalafiora,posolić . Jak kalafior będzie miękki, to wsypać powoli kaszę mannę, chwilę pogotować, aby kasza napęczniała. Wlać śmietanę, dodać posiekany koperek, wymieszać i zestawić z ognia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Faktycznie,że smakowita:):):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super apetycznie się prezentuje
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smaczna i zdrowa
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Jak ja dawno nie jadłam tej zupki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !