Sposób przygotowania

Umyty rabarbar pokrojony w kawałki duszę w małej ilości wody, dodaję pokrojone w kostkę jabłka. Dodaję brązowy cukier i syrop klonowy dla smaku. Czekam aż się troch rozgotuje i zrobi mus. Gotowe wkładam do naczynia i podaj ze stężoną galaretką i custardem (budyniem). Ozdabiam np. jagodą.

Komentarze

  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszny deser!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    :) Wyśmienity deser!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    :) Wyśmienity deser!
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    fajny deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wygląda świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !