Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać jajka, mąkę i proszek do pieczenia oraz zapach do ciasta. Następnie podzielić je na 3 części. Do każdej z nich dodać inną galaretkę. Najlepiej aby nie powtarzał się kolor. Wymieszać. Do formy na przemian wlewać po łyżce danego ciasta. Piec ok. godzinki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pyszne;)
  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    warte spróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Zjem z przyjemnością :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Smaczne i dla każdego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !