Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić i ugotować.Filet oczyścić z błonek i zbędnego tłuszczu.Pokroić w kostkę i podsmażyć.Dodać pokrojone warzywa i wszystko razem dusić z dodatkiem bulionu ok.20 minut.Przyprawić solą,pieprzem i podlać śmietaną.Fasolkę wyłożyć na półmisek,wyłożyć na nią sos warzywno- mięsny.Całość posypać posiekanym tymiankiem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    popieram
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to musi być smaczne!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    na pewno jest
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczniutko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne danie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !