Sposób przygotowania

Serca dokładnie myjemy i wkładamy do miski. Do serc dodajemy koncentrat pomidorowy, bazylię, czosnek, majeranek, paprykę słodką, ostrą i chilli, sól, keczup i sos sojowy ciemny i chilli. Wszystko dokladnie mieszamy. Na blasze układamy folię aluminiowa i układamy na niej serca. Jabłk0 obieramy i myjemy a następnie kroimy na kawałeczki i posypujemy cukrem i cynamonem. Cebulkę obieramy, kroimy w półtalarki i razem z jabłkami kładziemy na folii z sercami (nie mieszamy). Ryż gotujemy na miękko. Pieczarki myjemy, kroimy i dusimy na patelni około 20 minut. Serca, jabłka i cebulkę okrywamy folią i wkladamy do nagrzanego do 150 stopni piekarnika na około 25 minut.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !