Sposób przygotowania

Mięso dać do miski, wbić do niego jajko, dodać rozmoczoną bułkę i ugotowany na pół miękko ryż. Posolić, popieprzyć, wyrobić, i robić malutkie jeżyki. Delikatni e podsmażyć na tłuszczu.
SOS: na margarynie zrumienić cebulę, podlać wodą, dodać kostkę warzywną, zagotować. Dodać koncentrat i na końcu mąkę roztrzepaną ze śmietaną. Takim sosem polać jeżyki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    No no super jedzonko.
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajny pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    no pycha
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !