Sposób przygotowania

Schab oczyścić z błonek i tłuszczu,pokroić w grubsze plastry.Każdy plaster mięsa bardzo cienko rozbić tłuczkiem.Pieczarki obrać,pokroić i obsmażyć na patelni.Cebulę obrać,pokroić w kostkę i dodać do pieczarek.Podsmażać do czasu,aż cebula się zeszkli.
pieczarki przestudzić,dodać starty ser i wymieszać.Rozbite płaty mięsa przyprawić delikatnie pieprzem i solą.Na środek nałożyć pieczarki.Brzegi mięsa zebrać razem tworząc sakiewkę.Obwiązać nicią.ustawić na blaszce lub w naczyniu żaroodpornym i piec ok 1godz. w temp. 200 st.C

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo fajna propozycja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    wyglądają rewelacyjnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacyjny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jadłam coś podobnego z grzybami lesnymi i pod nazwą - sakiewki gajowego- były przepyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    świetny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale fajny przepis :) i jest musztarda miodowa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bogato nadziane mięsko
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne i pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    Bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Świetny pomysł i wykonanie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Przepyszne mięso

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !