Sposób przygotowania

Rzodkiewkę myjemy i wraz z obranymi ziemniakami kroimy w małą kostkę.Dusimy na maśle.Wlewamy bulion i gotujemy 25 minut.Wszystko miksujemy i doprawiamy do smaku pieprzem i solą.Dekorujemy na talerzach śmietaną i posypujemy rzeżuchom.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Fajne, mi się podoba.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłem,ale brzmi ciekawie,fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawe danie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł, nigdy nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    samo zdrowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    pyszny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !